Behandelingen

Merken

Alle gezichtsbehandelingen worden gegeven met producten van het merk Alpha-H.
Dit Australische merk maakt gebruik van hoge percentages actieve werkstoffen zoals peptiden, enzymen, antioxidanten en vitaminen.
Deze werkstoffen gecombineerd met glycolzuur en de juiste ph waarde van de producten, zorgt voor een optimaal resultaat.
Hierdoor kunnen acné, huidveroudering en pigmentatie op een zachte maar effectieve wijze worden aangepakt.

Alpha-H producten kopen

Visagie wordt gegeven met het Australische make-up merk Zuii Organic; 100% natuurlijk, biologisch gecertificeerd en vegan.
De vitaminerijke ingrediënten gaan huidveroudering tegen en helpen een beschadigde huid zich te herstellen.
Bloemen, mineralen en etherische oliën zijn de actieve werkstoffen die dit mogelijk maken.

   

Nieuwe massage!

De Holistisch Energetische Massage

90 minuten € 85,00 (totale tijd 120 minuten)

Holistisch komt van het Griekse woord ´Holos´, wat ´Heel´ betekent.
‘Holistisch’ betekent ‘allesomvattend.’

Bij een holistische massage worden de onderdelen van je lichaam of leven niet als afzonderlijke onderdelen beschouwd. Ze staan bijvoorbeeld in verbinding met elkaar en in contact met gevoelens, emoties, gedachten.
Dit betekent dat tijdens een holistische massage niet één aspect wordt onderzocht en behandeld, maar dat er rekening wordt gehouden met andere aspecten van je lichaam of je leven en de samenhang daarvan.
De energetische massage is afkomstig uit het Oosten en is bedoeld om je energie weer te (gaan) voelen en te laten stromen. De massagetechnieken zijn afgestemd op het meridianenstelsel; het onzichtbare energienetwerk van je lichaam.
Door de Holistische en de Energetische massage samen te voegen komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer kunnen stromen.

De massage is een volledige lichaamsmassage van circa 90 minuten, gericht op het verkrijgen van meer balans in je complete gestel en zorgt voor zowel geestelijke als lichamelijke ontspanning en voor het afvoeren van een teveel aan – en negatieve energieën. Daar tegenover ontstaat meer balans en eventueel meer energie. De massage vermindert stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. (Als je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en weet en voelt waar deze zitten kun je daar bewust mee aan de slag.) Hierdoor kun je lekkerder in je vel komen te zitten en kun je meer levensenergie krijgen.
De massage heeft ook een positief effect op de chakra’s*. Soms is de energie verstoord omdat een chakra overactief is of juist onderactief. De massage helpt de chakra’s te reguleren en daarmee (meer) in balans te brengen.

Fysiek effect
De holistische massage bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Verder stimuleert een massage de lymfestroom die o.a. afvalstoffen uitscheidt. Een holistische massage is dus niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op geestelijke ontspanning.
De diepte ingaan
Jij wordt als geheel behandeld: je lichaam, geest, emoties en het contact met je omgeving. De holistisch energetische massage is een uitnodiging om te gaan voelen en onderzoeken op alle vijf holistische niveaus hoe het nu eigenlijk met je gaat.
Uiteraard is deze massage ook perfect te ondergaan als er geen thema, hulpvraag of behoefte aan uitdieping is of speelt.

Voorbeelden van omstandigheden waarbij een holistisch energetische massage kan helpen:
– In perioden van (grote) stress waarin je behoefte voelt om ‘terug te komen bij jezelf’.
– Als je behoefte hebt aan ontspanning, koestering, selfcare.
– Wanneer je veel in je hoofd zit en minder in je lijf (dit kan door een gebrek aan gronding komen. Denk ook aan mist in het hoofd of een dromerig gevoel).
– Als je blokkades opmerkt. Dit kan zich fysiek uiten zoals bijvoorbeeld een strak gevoel in de kaken of hoofdpijn. Emotioneel kun je denken aan emoties die niet geuit worden of juist het tegenovergestelde. Mentaal als je vastloopt met je gedachten of hier een teveel aan hebt. Energetisch gezien als je weinig of juist veel energie hebt. Of misschien speelt er iets al heel lang dat helemaal in je systeem is gaan zitten, dat je eventueel wilt onderzoeken of ruimte wilt geven.

De holistisch energetische massage duurt minimaal 90 minuten (totale bezoek is iets langer). Als je gevoelig bent voor geluid zijn woensdag, een avond of een zaterdag de beste momenten om te kiezen. Verder kan de massage beter in – en doorwerken als je daarna een moment van rust kunt nemen. Het is belangrijk om vooral ná de massage extra te drinken (bij voorkeur water of kruidenthee) zodat je lichaam goed af kan voeren wat er vrij – of los is gekomen.
Makkelijke kleding is altijd fijn en het meenemen van eigen spullen zoals een deken, handdoek of andere spullen die je fijn vindt zijn altijd welkom.

DE VIJF HOLISTISCHE NIVEAUS
– Het fysieke niveau: fysieke waarnemingen.
– Het emotionele niveau: welke emoties neem ik waar.
– Het mentale niveau: je gedachten.
– Het energetische niveau: wat doet dit met je energie.
– Het spirituele niveau: waar komt de desbetreffende impact vandaan, de
bron van oorzaak.

*De chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Er zijn zeven hoofdchakra’s welke allemaal een belangrijke rol spelen bij het welzijn van lichaam en geest. Elk chakra heeft bijvoorbeeld invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Ze zijn verbonden met de meridianen.